Wij zijn gesloten

Voeding FarmFood

Wij hebben diverse soorten hondenvoer in ons assortiment. Eén daarvan is FarmFood. Farm Food biedt één soort hondenvoeding voor alle honden. Alle Farm Food Producten zijn vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. 100% zuiver en natuurlijk.

 

 

Farm Food Classic HE

Verkrijgbaar in 'gewone' brok en in een 'mini' variant, voor kleinere honden

Farm Food HE Glutenvrij

De samenstelling van Farm Food HE Glutenvrij is in de basis gelijk aan de Farm Food HE Classic en Zalmolie. Het grote verschil tussen de hondenbrokken is dat de tarwe is vervangen door Sorghum en rijst; beide zijn gepoft, daardoor voorgekookt. 

Farm Food HE Schaap

Schapenvet, wat in het schapenvleesmeel zit, heeft een duidelijk positief effect op de gezondheid van de huid en zorgt voor een mooie vacht.

Farm Food HE met Schotse Zalmolie

Tijdens diverse testen is gebleken dat een deel van de honden nog meer baat heeft bij Farm Food HE, wanneer de gebruikte lijnzaadolie wordt vervangen door Schotse Zalmolie. In dit geval is deze variant zeer geschikt.

bumper

Tevens kunt u bij ons terecht voor FarmFood Fresh (diepvriesvlees).

Complete vers-vleesvoeding voor alle honden (van pup tot senior). Alle ingrediënten in Farm Food Fresh zijn afkomstig van dieren die goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie.

- Farm Food Fresh is volledig glutenvrij

- Het bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen

- Het bevat geen kip of ander gevogelte

- Er zijn alleen zuivere en natuurlijke ingrediënten verwerkt en bevat geen kunstmatige toevoegingen.