Wij zijn gesloten

Schapen, Geiten & Herten

SCHAPEN / LAMMEREN


Het merendeel van de tijd lopen uw schapen buiten en bestaat het rantsoen uit gras. Vooral in het najaar en in de winter is het belangrijk om de verminderde kwaliteit van het gras te compenseren. Ook neemt de behoefte van de schapen toe door het vorderen van de dracht. Om de juiste voeding aan te bieden aan uw schapen hebben wij voor u schapenbrok, lammerenmelk, lammerenkorrel, schapen-lammerenbrok, lammerenmuesli, pulpbrok en mineralenemmers.

Ook kunt u bij ons terecht voor merkstiften en dek-blokken (Raidex).

schapen brochure

MPB-MIX

MPB-mix is een speciale mix van mais, perspulp en bierbostel. MPB-mix zorgt voor een goede gezondheid en stimuleert de melkgift en het eiwitgehalte. Deze MPB-mix is bijzonder geschikt voor schapen.

 

GEITEN / HERTEN

Voor geiten is het belangrijk om extra vitaminen en mineralen aan te bieden in de vorm van krachtvoer. Wij hebben voor u Geiten/Hertenbrok of Rundveebrok A in het assortiment als aanvulling op ruwvoer voor geiten. 

Ook hebben we Geiten/Schapen/Hertenmix, een smakelijke muesli voor alle soorten kleinhoefdieren. Geschikt als gedeeltelijke vervanging van brokken of gewoon als extra. Belangrijk is dat er altijd goed en voldoende ruwvoer beschikbaar is. Samen met de muesli zorgt dit voor een actieve darmwerking wat de gezondheid en vitaliteit van uw dieren ten goede komt.