Wij zijn gesloten

Over ons

Welkom op de site van van Deursen Dier & Tuin. De basis van ons bedrijf is 2 generaties terug gelegd, net na de Tweede Wereldoorlog. Opa (Harry) van Deursen is in die tijd in de Eerschotsestraat gestart met malen van granen met behulp van een stoommotor. In de loop van de tijd zijn we begonnen met mengvoeders. In 2015 is ons bedrijf verplaatst naar Industrieweg 8 in Sint-Oedenrode (Industrieterrein Nijnsel).

We hebben, naast onze producten voor de agrarische sector (klik hierboven op de blauwe button 'diervoeders') inmiddels een zeer uitgebreide winkel, met alles voor uw (huis)dieren. Onze medewerkers zijn opgeleid tot productadviseurs en voedingsconsulenten en kunnen u altijd voorzien van het beste advies. Naast alles op het gebied van voeding, verzorging en accessoires voor uw (huis)dier, kunnen wij u ook helpen als het om uw tuin gaat. Bent u op zoek naar hét perfecte gazon, of het nu kunstmest, mosdoder, groei of vooral kleur nodig heeft, kom bij ons langs! Ook voor bloemenmengsels of zaaigoed voor uw moestuin bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag.

Elk jaar op Hemelvaartsdag organiseren wij een (Boeren-uit-de-)Streekmarkt. Samen met verschillende ondernemers uit de regio laten we jullie zien wat er in jouw omgeving allemaal te koop is. Rechtstreeks van de ondernemer, eerlijk en heerlijk! Van zuivel, vlees, fruit tot klompen, accessoires en nog veel meer. Gewoon bij jouw in de buurt! Wees loyaal, koop lokaal! 

Wij proberen voortdurend ons assortiment aan uw wensen aan te passen. Mocht u onverhoopt iets missen of op zoek zijn naar iets specifieks, vraag het ons!

Als u vragen of opmerkingen heeft dan horen wij dat graag.