Wij zijn gesloten

Canitas Hondenvoer

Ben je bekend met ons vanwege onze agrarische expertise en producten voor bedrijven? Goed nieuws: we hebben nu iets speciaals voor alle huisdierliefhebbers! Van Deursen uit Sint Oedenrode is er niet alleen voor de grote agrarische sector, maar ook voor jou, de trotse hondenbezitter.

Canitas Hondenvoer: Gezondheid op de eerste plaats!


Elke hondenbezitter weet het: de gezondheid van je hond is en blijft een prioriteit. Maar hoe zorg je ervoor dat je trouwe viervoeter alle voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft? Het antwoord is Canitas!

Wat is Canitas?

Canitas is niet zomaar een naam; het is een belofte. Afgeleid van 'Canis', wat hond betekent, en 'sanitas', wat staat voor gezondheid, beloven we met Canitas het allerbeste voor jouw hond.

 • Wetenschappelijk onderbouwd: Canitas hondenvoer is met zorg samengesteld. En we blijven ons ontwikkelen: onlangs is de samenstelling en vitaminering van het hondenvoer geëvalueerd en aangepast volgens de allerlaatste inzichten in dierenvoeding.
 • Gezondheid begint bij voeding: Ja, gezondheid is een breed en soms complex begrip. Maar één ding staat vast: een goede voeding met de juiste ingrediënten staat aan de basis van een gezonde hond. Canitas biedt precies dat.
 • Hondenvoer voor iedere hond: Groot, klein, actief, rustig, jong, oud - welke hond je ook hebt, Canitas heeft voor ieder ras een passende voersamenstelling.

  Kies voor gezondheid, kies voor kwaliteit, kies voor Canitas.

Onze Voedingslijn


Bij Van Deursen Dier&Tuin begrijpen we dat elke hond uniek is. Daarom hebben we gekozen voor een diverse voedingslijn die inspeelt op de specifieke behoeften van jouw trouwe viervoeter. Hier is een overzicht van wat Canitas te bieden heeft:

Canitas Chicken Rice HE

Energie is essentieel voor je actieve hond! Met de Canitas Chicken Rice HE introduceren we een Hoog Energie-brok, speciaal samengesteld voor honden die hun dagen graag rennend en spelend doorbrengen.

Canitas Classic

Of je hond nu dagelijks een rustige wandeling maakt of zich in lichte training bevindt, Canitas Classic is de perfecte basisbrok om te voldoen aan zijn voedingsbehoeften.

Canitas Senior Light

Ouderdom komt met kwaliteiten. Voor de senioren onder de honden, of degenen die misschien een paar kilootjes te zwaar zijn, is er Canitas Senior Light. Deze brok draagt bij aan soepele gewrichten en zorgt voor een gezond gewicht.

Canitas Sensitive Lamb

Heeft je hond last van voedselallergieën of huidproblemen? Maak je geen zorgen! Canitas Sensitive Lamb is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige hond, zodat hij zich weer comfortabel en gelukkig kan voelen.

Canitas Puppy

De groei en ontwikkeling van puppy’s is cruciaal. Daarom biedt Canitas Puppy de perfecte voedingsbasis voor de kleintjes. Met een goede calcium-fosfor-verhouding zorgen we voor een optimale botontwikkeling. Het beste voor je puppy vanaf het begin tot ongeveer 1 jaar oud.

Canitas Premium

Voor een rustige vertering en stevige ontlasting, introduceert Canitas de Premium variant. Dit geperste voer is ideaal voor honden in lichte training of die net dat beetje extra energie nodig hebben.

Alle Canitas Hondenvoer zakken zijn 12,5 kg.
De prijzen en en ingrediënten zijn per soort verschillend.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in Sint Oedenrode.

Bij Canitas geloven we dat er voor elke hond een perfecte voersamenstelling is. Laat je leiden door onze expertise en zorg voor een gelukkige, gezonde hond!

Waarom kiezen voor Van Deursen?


Bij Van Deursen Dier&Tuin uit Sint Oedenrode gaat het niet alleen over producten verkopen; het gaat over een belofte, een ervaring, en bovenal een passie voor het welzijn van dieren. 

Persoonlijke Aandacht

We geloven dat elk dier en elke eigenaar uniek is. Daarom nemen we altijd de tijd om echt naar je behoeften te luisteren. Jouw ervaringen, zorgen en wensen zijn belangrijk voor ons.

Deskundig Advies

Onze medewerkers zijn opgeleid tot voedingsconsulenten, waardoor ze de kennis en expertise hebben om je te voorzien van eerlijk en doordacht advies. Of je nu twijfelt over welk type voer het beste is voor je hond of vragen hebt over zijn gezondheid, we staan klaar om je te helpen.

Passie voor Dieren

Onze liefde voor dieren is de kern van alles wat we doen. Wanneer je voor Van Deursen kiest, kies je voor een team dat net zoveel om jouw hond geeft als jij. Onze toewijding aan het welzijn van dieren is onwankelbaar, en dat zie je terug in elk product en elk advies.

Dus, als je zoekt naar een partner die je kan vertrouwen op het gebied van dierenverzorging, kijk dan niet verder. Van Deursen Dier&Tuin is hier voor jou en je huisdier, elke stap van de weg.

Canitas: Waarom dit merk boven anderen?


In een wereld vol keuzes, waarom zou je dan voor Canitas kiezen? Het antwoord is simpel: Canitas biedt iets dat anderen niet kunnen:

Continu Vernieuwend

De wereld van dierenvoeding staat nooit stil, en dat geldt ook voor Canitas. Ons voer is recentelijk compleet vernieuwd, waarbij we de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken hebben toegepast. Dit betekent dat je altijd verzekerd bent van een product dat voldoet aan de nieuwste standaarden.

Uitstekende Ingrediënten

Bij Canitas draait het allemaal om kwaliteit. We kiezen voor de beste ingrediënten en zorgen ervoor dat de voersamenstelling precies goed is voor jouw hond. Of je nu een actieve pup hebt of een senior die geniet van zijn gouden jaren, Canitas zorgt voor voeding die past bij hun levensfase en behoeften.

Betaalbare Kwaliteit

Goede voeding hoeft geen fortuin te kosten. We bieden topkwaliteit voeding tegen een prijs die eerlijk en toegankelijk is. Met Canitas krijg je de beste Prijs-Kwaliteit-verhouding!

Gericht op Gezondheid

Canitas staat synoniem voor gezondheid. De naam zelf, afgeleid van 'Canis' (hond) en 'sanitas' (gezondheid), benadrukt onze toewijding aan de gezondheid van jouw huisdier. Wij geloven dat een gezonde hond begint bij gezonde voeding.

Dus, in een wereld vol keuzes, is de keuze voor het welzijn van je hond eenvoudig. Kies voor Canitas en geef je trouwe viervoeter het beste wat er is!

Overtuigd?


Nu je de vele voordelen en de unieke kwaliteiten van Canitas en Van Deursen Dier&Tuin hebt gezien, is het tijd om een keuze te maken. Maar laat ons het je gemakkelijker maken:

 • Zorg jij voor een hond en wil je alleen het allerbeste voor hem?
  Canitas is dé keuze.
 • Wil je samenwerken met een team dat evenveel geeft om jouw hond als jijzelf doet?
  Van Deursen Dier&Tuin staat voor je klaar.
 • Ben je op zoek naar kwaliteit, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen?
  Canitas biedt topkwaliteit tegen eerlijke prijzen.

Elke dag maken talloze hondenbezitters de overstap naar Canitas. Ze kiezen voor gezondheid, kwaliteit en het welzijn van hun geliefde viervoeter. Waar wacht je nog op?

Doe vandaag nog de overstap en ontdek het verschil dat Canitas kan maken in het leven van jou en je hond.

Neem contact op met ons team voor persoonlijk advies of bezoek onze winkel om ons assortiment zelf te bekijken. Jouw hond verdient het allerbeste, en dat begint met Canitas.